Εάν δυσκολεύεσαι με το ψάρι και δεν μπορείς να βρεις τρόπους να το προσθέσεις στη διατροφή σου, δοκίμασε αυτή την γρήγορη και πεντανόστιμη συνταγή για να μη υπάρχει πια καμία δικαιολογία.
Σαρδέλα αχνιστή στο τηγάνι, εύκολα, γρήγορα και με ελάχιστα υλικά και γεύση που θα σε ξετρελάνει.
Υλικά:
- Σαρδέλα
- Ντομάτα ψιλοκομμένη
- Κάπαρη
- Αλάτι – πιπέρι
- Θυμάρι
- Ελαιόλαδο
- Λίγο νερό
Εκτέλεση:
Απλώνουμε τις σαρδέλες σε μονή στρώση σε ένα τηγάνι.
Προσθέτουμε τα κομματάκια ντομάτας, την κάπαρη, το θυμάρι – αλάτι – πιπέρι, το ελαιόλαδο και το νερό.
Σκεπάζουμε με καπάκι και αχνίζουμε για 8-10 λεπτά, όχι παραπάνω, αυτός ο χρόνος είναι αρκετός ώστε οι σαρδέλες να βγάλουν το ζουμάκι τους, να γίνουν και να μελώσουν οι ντομάτες.
Καλή σας όρεξη!!
Αν θέλεις να δεις περισσότερες υγιεινές συνταγές, ακολούθησέ με στο Instagram ή κάνε like στη σελίδα μου στο Facebook!
Διαβάστε επίσης
Νηστίσιμη μους σοκολάτας με 3 μόνο υλικά!
Λατρεύεις τη μους σοκολάτας, αλλά είτε νηστεύεις είτε ακολουθείς vegan διατροφή; Δοκίμασε αυτή τη συνταγή για μους σοκολάτας με 3…
Αφράτα κεφτεδάκια φούρνου!
Λατρεύεις τα κεφτεδάκια, αλλά συνήθως σου πέφτουν βαριά ή σου προκαλούν ενοχλήσεις στο έντερο; Έ σου έχω την απόλυτη συνταγή…
Τραγανά μηλοπιτάκια με φύλλα ρυζιού!
Αυτή η συνταγή για τραγανά μηλοπιτάκια με φύλλα ρυζιού είναι το πιο εύκολο και αρωματικό γλυκό για το φθινόπωρο και…