Εάν δυσκολεύεσαι με το ψάρι και δεν μπορείς να βρεις τρόπους να το προσθέσεις στη διατροφή σου, δοκίμασε αυτή την γρήγορη και πεντανόστιμη συνταγή για να μη υπάρχει πια καμία δικαιολογία.
Σαρδέλα αχνιστή στο τηγάνι, εύκολα, γρήγορα και με ελάχιστα υλικά και γεύση που θα σε ξετρελάνει.
Υλικά:
- Σαρδέλα
- Ντομάτα ψιλοκομμένη
- Κάπαρη
- Αλάτι – πιπέρι
- Θυμάρι
- Ελαιόλαδο
- Λίγο νερό
Εκτέλεση:
Απλώνουμε τις σαρδέλες σε μονή στρώση σε ένα τηγάνι.
Προσθέτουμε τα κομματάκια ντομάτας, την κάπαρη, το θυμάρι – αλάτι – πιπέρι, το ελαιόλαδο και το νερό.
Σκεπάζουμε με καπάκι και αχνίζουμε για 8-10 λεπτά, όχι παραπάνω, αυτός ο χρόνος είναι αρκετός ώστε οι σαρδέλες να βγάλουν το ζουμάκι τους, να γίνουν και να μελώσουν οι ντομάτες.
Καλή σας όρεξη!!
Αν θέλεις να δεις περισσότερες υγιεινές συνταγές, ακολούθησέ με στο Instagram ή κάνε like στη σελίδα μου στο Facebook!
Διαβάστε επίσης
Εντερικό Μικροβίωμα: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον «δεύτερο εγκέφαλό» μας!
Το εντερικό μικροβίωμα αναφέρεται στο σύνολο των μικροοργανισμών (βακτήρια, ιοί, μύκητες και άλλοι μικροοργανισμοί) που «κατοικούν» στο έντερο του ανθρώπου.…
Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο!
Καλοκαίρι χωρίς κολοκυθόπιτα… γίνεται; Ε, δεν γίνεται! Ειδικά όταν είναι τόσο εύκολη, κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο, και τόσο θρεπτική, με φέτα…
Γλυκαιμικός Δείκτης και Γλυκαιμικό Φορτίο: Γιατί μας ενδιαφέρει και πώς να τα διαχειριστούμε στη διατροφή μας
Πολλές φορές όροι όπως «γλυκαιμικός δείκτης», «γλυκαιμικό φορτίο» ή «γλυκαιμική απόκριση» προκαλούν σύγχυση και δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποια είναι…