Εάν δυσκολεύεσαι με το ψάρι και δεν μπορείς να βρεις τρόπους να το προσθέσεις στη διατροφή σου, δοκίμασε αυτή την γρήγορη και πεντανόστιμη συνταγή για να μη υπάρχει πια καμία δικαιολογία.
Σαρδέλα αχνιστή στο τηγάνι, εύκολα, γρήγορα και με ελάχιστα υλικά και γεύση που θα σε ξετρελάνει.
Υλικά:
- Σαρδέλα
- Ντομάτα ψιλοκομμένη
- Κάπαρη
- Αλάτι – πιπέρι
- Θυμάρι
- Ελαιόλαδο
- Λίγο νερό
Εκτέλεση:
Απλώνουμε τις σαρδέλες σε μονή στρώση σε ένα τηγάνι.
Προσθέτουμε τα κομματάκια ντομάτας, την κάπαρη, το θυμάρι – αλάτι – πιπέρι, το ελαιόλαδο και το νερό.
Σκεπάζουμε με καπάκι και αχνίζουμε για 8-10 λεπτά, όχι παραπάνω, αυτός ο χρόνος είναι αρκετός ώστε οι σαρδέλες να βγάλουν το ζουμάκι τους, να γίνουν και να μελώσουν οι ντομάτες.
Καλή σας όρεξη!!
Αν θέλεις να δεις περισσότερες υγιεινές συνταγές, ακολούθησέ με στο Instagram ή κάνε like στη σελίδα μου στο Facebook!
Διαβάστε επίσης
Μολδαβικό τσουρέκι χωρίς ζύμωμα!
Θέλεις να φτιάξεις το πιο εύκολο παραδοσιακό τσουρέκι χωρίς ζύμωμα, μόνο με λίγη υπομονή και πολλή αγάπη; Σου έχω την…
Νηστίσιμη Σοκολατένια κρέμα με σιμιγδάλι!
Θέλεις ένα εύκολο, γρήγορο, πεντανόστιμο και νηστίσιμο γλυκό που θα σε ξετρελάνει; Δοκίμασε αυτή τη συνταγή για νηστίσιμη σοκολατένια κρέμα…
Συντηρητικά: Ποια πρέπει να προσέξετε!
Σίγουρα έχεις διαβάσει ή έχεις ακούσει για τα διάφορα συντηρητικά που προστίθενται στα τρόφιμα για να διατηρήσουν τη φρεσκάδα τους,…