Σαρδέλα αχνιστή στο τηγάνι!!
Εάν δυσκολεύεσαι με το ψάρι και δεν μπορείς να βρεις τρόπους να το προσθέσεις στη διατροφή σου, δοκίμασε αυτή την γρήγορη και πεντανόστιμη συνταγή για να μη υπάρχει πια καμία δικαιολογία.
Σαρδέλα αχνιστή στο τηγάνι, εύκολα, γρήγορα και με ελάχιστα υλικά και γεύση που θα σε ξετρελάνει.
Υλικά:
- Σαρδέλα
- Ντομάτα ψιλοκομμένη
- Κάπαρη
- Αλάτι – πιπέρι
- Θυμάρι
- Ελαιόλαδο
- Λίγο νερό
Εκτέλεση:
Απλώνουμε τις σαρδέλες σε μονή στρώση σε ένα τηγάνι.
Προσθέτουμε τα κομματάκια ντομάτας, την κάπαρη, το θυμάρι – αλάτι – πιπέρι, το ελαιόλαδο και το νερό.
Σκεπάζουμε με καπάκι και αχνίζουμε για 8-10 λεπτά, όχι παραπάνω, αυτός ο χρόνος είναι αρκετός ώστε οι σαρδέλες να βγάλουν το ζουμάκι τους, να γίνουν και να μελώσουν οι ντομάτες.
Καλή σας όρεξη!!
Αν θέλεις να δεις περισσότερες υγιεινές συνταγές, ακολούθησέ με στο Instagram ή κάνε like στη σελίδα μου στο Facebook!
Διαβάστε επίσης
Σοκολατένιο Brownie με…Ρεβίθια!
Είχες σκεφτεί ποτέ ότι θα μπορούσες να φτιάξεις το πιο νόστιμο και θρεπτικό brownie με ρεβίθια; Πίστεψέ με είναι η…
Οι πιο νόστιμες και εύκολες τυρομπαλίτσες!
Εάν ψάχνεις να βρεις ένα εύκολο και γρήγορο σνακ για την επιστροφή στο σχολείο αλλά και τη δική σου επιστροφή…
Ορμονικές Διαταραχές: Αιτίες, Συμπτώματα, Θεραπεία
Ο όρος «ορμονικές διαταραχές» αντιπροσωπεύει μια ποικιλία διαταραχών στις οποίες η ισορροπία των ορμονών στο ανθρώπινο σώμα διαταράσσεται με αποτέλεσμα…